Brederodestraat 18

2018 Antwerpen

MA - VR: 9:00 - 17:30

Telefonisch bereikbaar

Over Ons

Welkom bij Rijschool E19, een van de meest populaire rijscholen in Antwerpen en omgeving. Onze rijschool staat bekend om haar uitstekende reputatie en hoge slagingspercentage bij rijexamens. 

Al geruime tijd helpen wij met trots jong en oud hun weg te vinden op de Belgische wegen, en we zijn verheugd om u te verwelkomen in onze rijschool!

Onze Missie

Onze missie bij Rijschool E19 is helder en inspirerend: we streven ernaar om niet alleen competente en zelfverzekerde bestuurders op te leiden, maar ook verantwoordelijke weggebruikers die de veiligheid en het welzijn van zichzelf en anderen hoog in het vaandel dragen. 

We geloven dat een rijopleiding niet alleen draait om het behalen van een rijbewijs, maar ook om het ontwikkelen van een diepgaand begrip van verkeersregels en voertuigbeheersing.

Onze Visie

Bij Rijschool E19 hebben we een duidelijke visie voor ogen: we streven ernaar om de standaard te zetten voor rijopleidingen in Antwerpen en daarbuiten.

We willen niet alleen bekend staan om ons hoge slagingspercentage, maar ook om de kwaliteit van ons onderwijs en de voorbereiding die we bieden aan onze studenten.

We willen een omgeving creëren waarin leren leuk en interactief is, en waar elke leerling wordt aangemoedigd om zijn of haar volledige potentieel op het wegdek te bereiken.

Kies voor ons!

Bij Rijschool E19 geloven we dat rijden een vaardigheid is die levenslang meegaat. Daarom leggen we de basis voor duurzaam en verantwoordelijk rijgedrag. Meld u bij ons aan en begin uw reis naar veilig rijden vandaag nog!